zondag 10 november 2013

In productie..........

..............sinds dit weekend; KERSTKAARTEN, handmade, minstens 50..................!!!!

Net als vorig jaar maak ik ze in setjes van 2 of 3, niet allemaal hetzelfde maar in dezelfde stijl of met dezelfde materialen. Dat scheelt in tijd!
Op de KreaDoe heb ik de Mini Sew-machine van Janome gekocht en er met veel plezier de stikseltjes op de kaarten mee genaaid. Heel handig dingetje!

In dit eerste setje spelen mijn nieuwe kerststempels van Stampin'Up de hoofdrol, gewoon met real red gestempeld op een witte tag en afgewerkt met kleine plaksteentjes en een knoopje......

Voor het tweede setje heb ik de Snowflake Soiree stempels van Stampin' Up (2012) gebruikt en deze in verschillende tinten gestempeld, half over elkaar zodat het een mooi dicht geheel werd.
Het "lintje" is een masking tape van KadoCato, past erg mooi bij de kleuren inkt. De tekstjes zijn van Hero Arts.

Voor de volgende kaarten heb ik snowflake stansen gebruikt, geeft een leuk effect als je de uitgestansde snowflakes ook weer terugplaatst, hetzij recht, hetzij gedraaid.....

Ook voor dit setje gewerkt met masking/paper tape van KadoCato. Met een paar rolletjes kun je al eindeloos variëren. Bij deze kaarten heb ik eerst de schuine lijnen (tussen de tap) gescored, toen de tape geplakt en daarna gestempeld. Als je over de tape heen wil stempelen moet je wel watervast inkt nemen (Stazon of Archival).

Ook hieronder weer wat kaarten met stansen. Uit een witte kaart Xmas van Marianne Design gestansd. Ik heb de kleine stukjes die binnen de letters zaten weer terug geplaatst zodat beide stansen bruikbaar zijn. De JOY stans is van MemorieBox en is toch wel mijn favoriet. Die doet het zo leuk op een vrolijk geleurd papiertje.....

11 opmerkingen:

Kaartenkraam zei

Zo zeg jij bent goed bezig hoor, wat een geweldig mooie kaarten! Ik vind ze allemaal mooi en inderdaad die Joy stans is schitterend!
Ik heb weer heel wat inspiratie bij je opgedaan!

groetjes van Ank

Erna Logtenberg zei

Leuk zeg! En goed bezig!! haha. Jij bent wel tevreden over die mini sew machine?? Ik heb er ook over lopen denken maar (nog) niet aangeschaft.
Lieve groetjes, Erna

Marlieke zei

Wat ziet dit er leuk uit zeg! Erg leuk!

Mieke zei

Ze zijn heel mooi!

Els zei

Schitterend Ellen wat een pracht creaties heb je gemaakt. Zo leuk om dit te bewonderen. Leuk om te lezen dat je dat de mini naaimachientje hebt gekocht en dat het goed werkt, want iemand anders kon er niets mee. Ze zien er allemaal prachtig uit.
Fijne zondag en groetjes, Els

!neke zei

Wat een prachtige collectie!!!!!
Zou zeggen ga zo door!!!
De 50 is dan zo gehaald!

Cornelie zei

Lekker bezig! Wat een leuke en mooie series!
De naaimachine heb ik jammer genoeg niet gezien, deze had ik wel eens willen zien, want het lijkt mij ook wel wat nl..
De teksten op de labels, zien er heel gaaf uit!
Mooie kleuren van de sneeuwsterren en leuk ook de strik op die kaarten.
De sneeuwsterren op de 3e serie zijn prachtig!
Je tape kaarten heb je ook onwijs mooi gedaan en prachtige stempels gebruikt!
Die JOY stans heeft een hoog heb gehalte! Heel mooi, prachtig bedacht en gemaakt! Inspiratie te over!

Josje zei

Je bent erg druk bezig geweest mooie kaarten heb je gemaakt en super stempels heb je gebruikt

Lenet zei

wow je bent lekker bezig geweest.. Die Joy stans is inderdaad super zeg!

Anneke. zei

Zo jij hebt een behoorlijke productie achter de rug, ik moet nog steeds beginnen. Leuke setjes! Wanneer was je op de Kreadoe? Heb je niet gezien.....
Groetjes Anneke.

anja curvers zei

Wow Ellen ik ben al het hele jaar bezig met kerstkaarten en jij maakt er gewoon even 50!!!!! Mooie serie zeg en die JOY stans is wel heel erg gaaf zeg.