vrijdag 23 oktober 2009

Flower shaped card

Deze week op het blog van Dutch Card Lovers geen schets maar een opdracht voor een shaped card. Nou, dat kwam mooi uit want een paar maanden geleden heb ik van Berdien het patroon gekregen van een hele leuke bloemenkaart die op haar blog stond en ik wilde hem steeds al eens uitproberen maar het kwam er niet van. Bij deze dus......Morgen komt de nieuwe schets alweer van Dutch Card Lovers en staat mijn kaartje ook op het Dutch Card Lovers Blog want ik mag 3 weken lang als Guest Designer meedoen. En ik kan jullie alvast verklappen dat het een super leuke schets is met veel mogelijkheden...... Dus ik zou zeggen; allemaal meedoen volgende week!!!!

9 opmerkingen:

Sandra zei

Mooie kaart!!! Leuk hè om Guest Designer e zijn!!

Martha zei

Super, super, super MOOI!!!

Peet zei

Wat ontzeeten mooi, Ellen!!!

Anja (scrappie) zei

Geweldig Ellen ik herkende de bloem al. En ben zeer benieuwd naar je kaartje voor DCL morgen.

Anoniem zei

Ooooh hij is prachtig geworden Ellen !!! Echt heel mooi !!!
Groetjes Berdien

Wendy Schoonhoven zei

Kijk, weer een leuke en originele uitwerking van de challenge, hij is erg leuk meis, dank je wel voor het meedoen. Groetjes, Wendy.

Dora zei

Hij is vetgaaf;) Nee effe zonder gein, dit is echt heel erg leuk in deze vorm, en heb ik je overigens wel gefeliciteerd met je GD plek? Bij deze dan!

Ellen zei

Zo een mooie kaart. Ik heb zojuist te reageren op uw blog. Mijn naam is Ellen ;-), wordt binnenkort 44 jaar maar ik woon in Zweden. Ik ben dol op fotograferen. Op mijn blog publiceer ik een foto van elke dag. Ik heb al jaren lang kaarten gemakt en ook gescrappt.
Ik schrijf niet zo goed Nederlands, omdat ik de taal geleerd mondeling. Mijn moeder komt uit Nederland.
/Ellen

Anita zei

Jou kaart ziet er ook superleuk uit. Wat een mooi patroon.

Groetjes Anita