zondag 9 juni 2019

Dutch Card Lovers #313; 10 jarig bestaan....

Vandaag een feestelijk berichtje; Dutch Card Lovers bestaat 10 JAAR!!!!!!!!! 
mede dankzij al onze enthousiaste deelnemers gedurende al die jaren, waarvoor onze dank.


Helaas zoals jullie hebben begrepen in een vorig berichtje nemen we afscheid van Margot, we zullen haar bijdrage heel erg gaan missen. 
Margot bedankt voor al je mooie, unieke en aparte bijdrages en hopelijk zien we je mooie kaarten in de toekomst nog voorbij komen.

En dan nu de "nieuwe" challenge. Het leek ons leuk, aangezien we 10 jaar bestaan, om terug te grijpen naar de allereerste challenge van Dutch Card Lovers d.d. 30 mei 2009, een schets.....


Dit is mijn uitwerking. 
Hopelijk ontvangt mijn nichtje deze kaart op 12 juni, als de uitslag van de examens bekend gemaakt wordt...…


en dan mijn "oude" kaart, van 10 jaar geleden, want met de allereerste challenge heb ik meegedaan als deelnemer. Grappig om te zien dat ook in Scrapland de 'mode" verandert.
Destijds met ruw gemaakte en beinkte randjes en met een handmatig stiksteekje....

Vanwege het 10 jarige bestaan hebben we maar liefst drie prijzen te vergeven en de Top 3 winnaars mogen alle drie meedraaien als gastdesigner bij de volgende challenge.
Als je wil weten hoe je mee kan doen met deze uitdaging en als je de fantastische prijzen wil zien die onze eigen DT-leden Marjan, Anja en Yvonne beschikbaar stellen kijk dan maar snel op het DCL blog, dan kun je gelijk zien welke mooie kaarten mijn mede DT-leden gemaakt hebben.


3 opmerkingen:

Els zei

Een pracht kaart heb je gemaakt en de oudere kaart is ook leuk nog altijd leuk Ellen.
Geniet van je vrije dag en groetjes, Els

martina's kaartjes zei

een leuk en mooi voorbeeldje heb je gemaakt
mooi al die laagjes
grtjs,martina
x

Nicole Parmentier zei

Spannende dag voor je nichtje morgen! Je kaartje is in ieder geval prachtig, daar zal het niet aan liggen. Leuk hoe je de schets verwerkt hebt!