zaterdag 2 maart 2013

Mi CAS es su CAS heet voortaan Crazy for CAS!!!

Mi CAS es su CAS gaat veranderen! Nou ja, niet heel veel, maar toch genoeg om het blog nog aantrekkelijker en leuker te maken voor jullie.

Wat gaat er veranderen? Wel allereerst de naam, vanaf nu gaat Mi CAS es su CAS door blogland onder de naam Crazy for CAS.  We gaan nu elke 2 weken een challenge on-line zetten en we gaan het blog in het Engels schrijven om zo ook toegankelijk te zijn voor deelnemers uit de hele wereld. De lay-out van het blog verandert een beetje. Verder gaan we alleen nog een prijs uitreiken voor de nummer 1 van de top 3. De top 3 blijft gewoon. En natuurlijk blijven wij als design team om leuke challenges te bedenken en uit te werken voor jullie.

Dus iedereen mag het weten! En om het iedereen te laten weten hebben we deze week een heel ander soort challenge. Nee, geen kaartjes, maar wel creativiteit! En een SUPER prijs, gesponsord door Miranda!

Wat moet je doen? Heel simpel..... Plaats het nieuwe logo op je blog (de oude mag je verwijderen) en maak een nieuw bericht aan waarin je op een hele leuke manier de mensen die jouw blog bezoeken laat weten dat MCSC gaan veranderen en nog leuker gaat worden. Plaats daarna de link naar dat bericht bij de Mr. Linky op Crazy for CAS en wie weet win jij die fantastische prijs.

Met grote dank aan CARIN voor het prachtige nieuwe design......


Geen opmerkingen: