zondag 23 december 2012

CAS-ual Fridays #83 meets 10 Minute Craft Dash #9

Mijn allerlaatste kerstkaart van dit jaar, niet omdat ik hem nog nodig had (de kerstkaarten zijn al lang de deur uit hier) maar omdat er nog een leuke challenge was op CAS-ual Fridays.En deze challenge was een combinatie met 10 Minute Craft Dash, een challenge die ik nog niet kende maar ik zeker vaker ga proberen.


De uitdaging voor mij was hier zeer groot want je mag slechts 10 minuten gebruiken om een kaart te maken. Nou moet je weten dat ik er soms wel een paar uur mee bezig kan zijn en dat het me nooit eerder gelukt is om binnen 10 minuten een complete kaart te creëren.....
Dat betekende voor mij wel dat ik er eerst een brainstorm sessie aan vooraf heb laten gaan, die tijd reken ik dan niet mee, evenals het klaarzetten van mijn materialen!
Nu zijn jullie natuurlijk erg nieuwsgierig naar het resultaat...............LOLGestempeld met Versamark op kraftpapier en bestrooid met witte embossingpoeder van ZING. Op de sneeuwster nog wat pareltjes geplakt (je ziet ze bijna niet), een randje van het prachtige Carte Bella papier eronder en klaar....BINNEN 10 MINUTEN!!!!! (9.52 min. om precies te zijn)

13 opmerkingen:

Kaartenkraam zei

Ik vind hem echt prachtig! 10 Minuten is niet veel voor een kaart maken, lukt mij denk ik niet, ik vind het jknap hoor!

groetjes van Ank

Marlieke zei

Leuk kaartje! En ik had ook een kaart gemaakt voor deze challnge, je herinnert me er nu aan dat ik hem ook nog bij 10 minute craft dash moest linken. Heb ik maar meteen gedaan.

crealinedance zei

Hallo leuke kaart zo.Gr.Nel

Cornelie zei

Chapeau!!! Ik vind het knap, en ook nog een mooi resultaat!
Zo, de eerste heb je al klaar voor volgend jaar. je gaat lekker, hihi!

Anita zei

Wat knap zeg, dat lukt mij ook niet hoor.
Ben de hele middag al met één kaart bezig en nog niet af....
Ik vind hem super hoor.

Gr. Anita

Marijke en Chantal zei

Petje af!! Wat een prachtige kaart en dat in nog geen 10 minuten. En je hebt de eerste kerstkaart al klaar voor 2013!

Groetjes, Marijke

Jolanda Cuper zei

Heel mooi! Dat is prachtig gedaan zo!

Groetjes Jolanda

Romy zei

Wauw, ik kan een voorbeeld aan je nemen! Ik zit vaak minstens een uur of twee te schuiven met papier voordat ik iets heb, terwijl jij in tien minuten tijd een prachtig kaartje maakt! Supermooi!

Paulina zei

This card is beautiful! I love the white snowflake on the kraft paper- it turned out beautifully.

I'm so happy you joined in my 10 Minute Craft Dash. I hope you can play in my challenges again next year!

Sandra1968 zei

Een hele leuke kaart!
Enne, 10 minuten zou voor mij ook een supergrote uitdaging zijn ;-).

Angèle zei

Knap Ellen dat zou mij niet lukken! Althans de eerste keer ;)
Ik kom even langs om je te bedanken voor je mooie kerstkaart en om jou en familie fijne kerstdagen te wensen. Geniet ervan!
Liefs, Angèle

Kimberly zei

Ellen - I love the colors you chose and that big white snowflake is amazing!! Thanks so much for playing along with us at CAS-ual Fridays! Happy New Year!

Yolanda zei

Wooow .. 10 minuten!! Wat een geweldig resultaat. Doe ik je niet na, als ik al een keer snel klaar ben met een kaart dan vraag ik me altijd af "Ben ik soms iets vergeten?" ha, ha. Nou, jij duidelijk niet, prachtig compleet exemplaar. Een gezond en gelukkig 2013. Groetjes Yolanda