zaterdag 27 februari 2010

Card Patterns #53; Happy Anniversary......

Het Challenge Blog Card Patterns bestaat vandaag alweer één jaar en dat vieren ze met een Blog Hop die de hele week duurt.
Ik ben vandaag met de nieuwe schets aan de slag gegaan en heb een toepasselijke "Happy Anniversary" kaart gemaakt......





Schets CP #53;


Voor deze kaart heb ik Bo Bunny - Flutter gebruikt. Het frame is Oosters Rond van Nellie Snellen, de bloem is een stans van Marianne en de vlinder is een stans van Joy.
Het binnenste gedeelte van het frame heb ik bestempeld met teksten en daarna heb ik met Versamark een swirl (Bo Bunny) gestempeld en bestrooid met clear embossingpoeder zodat hij heel subtiel te zien is (zie detailfoto).

De nieuwe challenge van Dutch Card Lovers staat er weer op......

Deze week is de schets voor de 35ste challenge van Dutch Card Lovers van Wendy.
Voor de mooiste inzending wordt er deze week een prijs beschikbaar gesteld door De Scrapkamer.

Schets DCL #35 Wendy;


En dit is mijn uitwerking;


De afbeelding op deze kaart heb ik zelf gestempeld. Hiervoor heb ik eerst met Versamark een afbeelding gestempeld op glanspapier. Nadat de inkt goed droog was heb ik de afbeelding gesponst met Adirondack inkt (citrus en stream), er met Stazon swirls op gestempeld en daarna opnieuw met Versamark een tekst op gestempeld die ik met zilver glitter embossingpoeder heb bestrooid. Het frame is Oosters Rond van Nellie Snellen, deze heb ik wat relief gegeven met een embossing mal van de Cuttlebug. De bloemen en de vlinder komen uit snijmallen van Joy.

Wil je nog meer uitwerkingen van de schets van Wendy zien, kijk dan maar eens HIER wat het DT van DCL gemaakt heeft......

vrijdag 26 februari 2010

2 Sketches 4 You Challenge, Laura #46

Al een paar weken is het er niet van gekomen om mee te doen met de challenge van 2S4Y maar vandaag had ik toch tijd om een kaart te maken naar de schets van Laura......





Schets Laura 46;


Voor deze kaart heb ik papier gebruikt van Papermania, een blokje in A5 formaat.
Het ovaal (stempel van Prima) is met Stazon gestempeld op (met Adirondack) geinkt glanspapier en daarop heb ik met zilver glitter embossing poeder een tweede stempel geplaatst. Hartjes zijn van Cuttlebug en de bloem is een stans van Crealies.

zondag 21 februari 2010

Motivet Challenge Week 7; Special Day.... en een Kreativ Blog Award

Vorige week stond er op het Motivet Inspiration Blog een Freebie zodat iedereen eens mee kan doen met de Motivet Challenge.
Helaas is het er vorige week niet van gekomen maar de schets van deze week vond ik zo leuk dat ik met de Freebie aan de slag ben gegaan. Ik heb de stempelafdruk ingekleurd met Copics en dat viel me niet mee omdat het toch wel een redelijk groot vlak was....
Voor deze kaart heb ik papier van Tilda gebruikt uit de Flowerkitchen serie. Wat een geweldig papierblok is dat zeg!



Schets Motivet Week 7;


Vorige week heb ik van Katja de Kreativ Blogger Award gekregen.


Katja, heel erg bedankt voor je Award.
Katja maakt niet alleen kaarten maar ook sieraden en zelfs zeepkettingen! Kijk maar eens op haar blog.....
Ik heb deze Award al eerder gekregen en ook 7 dingen verteld over mezelf. Als je nieuwsgierig bent naar de dingen die ik genoemd heb kijk dan maar HIER.

zaterdag 20 februari 2010

Challenge #34 op het Dutch Card Lovers Blog

Deze week geen sketch, maar een uitdaging van Marianne op het Dutch Card Lovers Blog;

Maak een kaartje in een afwijkende vorm (dus niet rond, rechthoekig of vierkant) in het thema VOORJAAR!

En dit is wat ik gemaakt heb;


Ik heb de gieter van Magnolia uitvergroot op de computer totdat hij de grootte van een kaart had. Daarna heb ik hem nogmaals afgedrukt op het groene stippeltjes papier (uit een blokje van Eline) en zo de gieter aangekleed. De rest van de gieter heb ik bijgekleurd met Copics. Ook de zittende Tilda heb ik aangekleed met papier. De vlinder is een Nestabilities stans.
Als je nog meer ideeen op wilt doen kijk dan even op het blog van Dutch Card Lovers wat de andere DT-leden gemaakt hebben. Er staan hele fraaie creaties op.......

zondag 14 februari 2010

Carnaval in Sassendonk......

Niet alleen onder de grote rivieren is het Carnaval losgebarsten, ook in Zwolle wordt volop Carnaval gevierd. Zwolle heet tijdens het Carnaval SASSENDONK. Op vrijdagavond begint het met het opzetten van de Eileuver (het symbool van het Sassendonkse Carnaval), gevolgd door o.a. de optocht op zaterdag.
Al jaren vieren mijn zus en ik samen Carnaval, zo ook in 2010....


Dutch Card Lovers #33; just because.......

De schets van deze week voor het kaarten challenge blog Dutch Card Lovers is van Anja ;



En dit is mijn uitwerking;


Ik heb voor deze kaart Basic Grey papier gebruikt uit de June Bug serie; lekker vrolijk voorjaarspapier. In de bloemetjes heb ik hotfix-steentjes gelijmd.

zaterdag 6 februari 2010

Birthdays are good for you...

De challenge van 2S4Y is deze week een ronde schets van Kazan.
Ik maak niet vaak ronde kaarten dus het was met recht een uitdaging voor mij....
Voor deze kaart heb ik papier van My Mind's Eye - Be Loved gebruikt. De tekstcirkel heb ik in Word gemaakt en de klaproos is een nieuwe Cling stempel van Hero Arts waarbij ik het hart van de bloem gevuld heb met kraaltjes.


Nieuwe schets op Dutch Card Lovers Blog; #32

De schets van deze week is van de hand van Yvon. Ze heeft er deze week voor het DT echter nog een opdracht aan verbonden. We hebben allemaal hetzelfde scrappakketje van haar ontvangen en moesten proberen om zoveel mogelijk materiaal uit dit pakket te gebruiken. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een ontzettend leuke en originele opdracht was. Ga maar eens naar het Dutch Card Lovers Blog om te zien hoeveel verschillende kaarten er zijn gemaakt door het DT ondanks het feit dat we allemaal hetzelfde pakket hebben gebruikt.....

Schets DCL #32;


Op dit pakket mochten we ons uitleven;


Mijn uitwerking;


Bedankt Yvon, voor deze leuke uitdaging!!!