donderdag 26 november 2009

Een Award, een FAB 5 en een TOP 6 notering....

Deze week is een drukke week geweest en ik heb weinig tijd gehad om kaarten te maken of om aan challenges mee te doen helaas! Nog geen kaarten om te laten zien dus maar hopelijk heb ik morgen nog tijd voor wat creatieve uitspattingen....Vorige week zondag behaalde ik een plaatsje in de FAB 5 van 2S4Y en maandag zat ik in de TOP 6 van Card Patterns. En daar ben ik natuurlijk best wel trots op....

Vandaag kreeg ik van Petra de volgende Award. Heel erg bedankt Petra!Aan deze award zijn wel wat regeltjes verbonden.

1-Plaats deze award op je blog.
2-Plaats een bedankje en een link naar degenen die je deze award heeft gegeven.
3-Vertel 7 dingen over jezelf die wij niet weten.
4-Geef deze award door aan 7 bloggers die het volgens jou verdienen.
5-Plaats een link naar deze 7 bloggers.
6-Laat deze 7 bloggers weten dat ze een award van je hebben gekregen.

En dan nu de 7 dingen over mij.

1. Ik ben zo verslaafd aan scrappen dat ik zelfs mijn hele scrap-hebben en houwen mee zeul op vakantie, ik smokkel steeds wat de caravan in en verstop in alle kastjes mijn spulletjes zodat het niet opvalt hoeveel ik meeneem (sttt, niet verder vertellen hoor!)
2. Scrappen is niet mijn enige verslaving; wat denk je van zoetigheid: chocolade, spekjes, drop..... en dan komen we gelijk bij punt 4:
3. Ik ben te zwaar (hoe zou dat nou komen?) en neem mezelf al heel lang voor om af te vallen maar ik wil er al die lekkere zoetigheid niet voor laten staan.
Het is net als stoppen met roken, het idee dat ik nooit meer van die lekkere snoepjes kan eten maakt dat ik maar niet kan beginnen.
4. Ik ben een ontzettende perfectionist in alles wat ik doe, da's vooral lastig voor mezelf want ik doe het liefst alles zelf en op mijn manier.
5. Als ik in een scrapwinkel rondloop ben ik de eerste uren niet of nauwelijks aanspreekbaar (Martha kan het weten) omdat ik zo opga in al dat moois.
6. Ik hou absoluut niet van de herfst en de winter, heb een hekel aan kou en nattigheid, ga ook nooit op wintersport (Brrrr) maar zit liever in verre oosterse oorden.
7. Ik kan geen dag zonder computer, ben vooral verslaafd aan het bekijken van blogs. Ik vind het geweldig als mensen berichtjes achterlaten op mijn blog en ben heel blij met de vriendschappen die daardoor ontstaan zijn.

Het is altijd weer erg moeilijk om te kiezen aan wie ik een Award ga doorgeven en velen zullen deze Award ook al hebben dus ik geef hem aan iedereen die mijn Blog bezoekt en deze Award nog niet heeft.

7 opmerkingen:

Jolara zei

Gefeliciteerd !

Martha zei

Ohh, ik heb je FAB 5 gemist!!!!???? Sorry, maar weer helemaal super gefeliciteerd Ellen!!!!! Je gaat als een speer :)
Ik vind het geweldig!
Fijn weekend en groetjes,
Martha

Dora zei

Gefeliciteerd met alle topnoteringen en zo enorm verdient!
Je antwoorden zijn enorm leuk!
Fijn weekend Ellen!

Anja (scrappie) zei

Nogmaals gefeliciteerd met het behalen van de fab en de top je gaat lekker zeg. En leuk om dat allemaal te lezen gewoon akelig hoeveel ik herken.

Romy zei

Ik zag inderdaad dat je zowel bij de super 6 als bij de fab 5 zit. Echt super en heel erg verdiend, want beide kaartjes waren prachtig!:)

Sandra1968 zei

Gefeliciteerd en heel erg leuk om je antwoorden te lezen, die op veel punten ook zeer herkenbaar zijn :-)

M@rjan zei

Wat geweldig, Ellen!!
Leuk ook om je överpeinzingen"te lezen, waarvan ik er ook veel herken :)