dinsdag 9 november 2010

Uitdaging #36 op Karen's Doodles NL; RECYCLE......

Het is weer dinsdag dus dat betekent dat er een nieuwe uitdaging staat op het Nederlandse Uitdagingen Blog van Karen's Doodles. De uitdaging is deze week; RECYCLE!
Nou dat is inderdaad een enorme uitdaging voor me want ik ben niet zo erg van het bewaren of pimpen van oude materialen. Maar het was wel heel erg leuk om te doen, misschien moest ik in het vervolg toch maar vaker wat achterhouden om te hergebruiken....


Hergebruikt materiaal:

Gebruikte materialen;
Recycled; zilverkleurige binnenkant van een doos chocokussentjes, blister verpakking van dubbelzijdig tape, lipje van een colablikje.
Stempel;Emma and Snow Scene
Copics, nepsneeuw, lint, snowflake en poinsetta dies.

Het is verbazingwekkend wat je allemaal niet met materiaal kan doen wat je anders misschien wel weggooit, kijk maar eens HIER wat de DT-leden van het Nederlandse Uitdagingen Blog van Karen's Doodles gerecycled hebben.....
Als je aan deze uitdaging meedoet ontvang je bovendien onderstaande leuke Sinterklaas FREEBIE. Zoals je ziet is dat weer een andere dan die je op de Doodle Diva's Gallerij kan ophalen.....

16 opmerkingen:

Jolanda Cuper zei

Het is weer super!
Heel mooi gemaakt!
Kun je het in de kerstboom o.i.d. hangen?
Heb ook iets voor je op mijn blog staan. kom je het halen?
Groetjes Jolanda.

M@rjan zei

Oh leuk zeg! Zou ik ook moeilijk vinden. Wat gaaf die rand van de hanger!En dat dekseltje is ook leuk erop. Mooi gedaan, Ellen!

Groetjes, Marjan

chantal zei

wouw dat ziet er erg leuk uit ellen
leuk gedaan
liefs chantal

CreaRenata zei

Hartstikke leuk gedaan Ellen!

gr. Renata

Margriet zei

Jeetje, wat leuk! Toen ik het commentaar van M@rjan las, zag ik pas dat er een 'dekseltje' op de hanger zit met sneeuw erin. Wat een goed idee!

Groetjes,
Margriet

Margriet zei

Jeetje, wat leuk! Toen ik het commentaar van M@rjan las, zag ik pas dat er een 'dekseltje' op de hanger zit met sneeuw erin. Wat een goed idee!

Groetjes,
Margriet

Romy zei

Wauw, jeetje...wat je al niet met wat verpakkingsmateriaal kunt doen.... Het resultaat is ontzettend leuk! Ik vind vooral die sneeuwvlokjes in de bol heel gaaf.

Angèle zei

Een toppertje Ellen! Dat lipje van het colablikje is zo leuk! Ik ben helemaal weg van je kleur-kunsten. Ook dit labeltje is weer zo mooi gekleurd!

Groetjes, Angèle

Yvonne zei

jee zeg supergaaf geworden. en dat van afval helemaal geweldig.Lieve groet yvon

greet zei

Het ziet er prachtig uit Ellen!
Groetjes Greet

Dora zei

Wat enorm mooi en ook heel erg leuk!

Bernadet zei

prachtige hanger heb je gemaakt Greet

Scraplijn zei

Helemaal leuk gedaan zeg!!! En ik ben wel voor het hergebuik, vooral als het om scrappen gaat. Heel leuk bedacht.

Groetjes Marjolijn.

Riet zei

Wat schitterend gemaakt Ellen,mooi afdrukje,mooi ingekleurd.

Liefs Riet.

Anoniem zei

Dat ziet er super uit zeg !!! Wat dat betreft ben ik ook niet zo van de recycling, maar dat met die blister-verpakking van de tape vind ik wel een heel goed idee. Die ga ik toch even een paar bewaren ! Bedankt voor de inspiratie Ellen !!!
Groetjes Berdien

Sandra1968 zei

Heel erg leuk!