vrijdag 16 juli 2010

Alweer een Award; en wat voor één.....!!!

Van Anja kreeg ik deze Award vandaag.
En daarbij hoort de volgende tekst; De wereld van bloggers is verbazingwekkend. Door het bloggen heb ik allerlei vrienden gemaakt vanuit plaatsen waar ik zelfs nog nooit van gehoord had. Ik ervoer vriendelijkheid en medeleven. Ik hoop dat m'n blogvrienden deze blogaward door willen geven aan drie blogvrienden die hun hart hebben geraakt.Anja schreef: Ik ga deze award doorgeven aan Ellen; omdat ze altijd zo trouw m'n blog bezoekt en prachtige dingen maakt, zou haar graag eens in het echie willen ontmoeten want volgens mij zitten wij wel op dezelfde golflengte.

Ik kleur ervan Anja, lief dat je dit over me schrijft en bedankt dat ik deze prachtige Award van je mag ontvangen. Hopelijk gaan we elkaar dit najaar echt ontmoeten!!!

Natuurlijk wil ik deze Award op mijn beurt doorgeven aan 3 bijzondere mensen die ik in Bloggerland heb leren kennen;

Martha; Jou heb ik al in het echt mogen ontmoeten, je bent een hartelijke en bijzondere blogvriendin van me geworden. Ik mis je momenteel in Bloggerland maar ik begrijp heel goed dat er soms andere dingen zijn die voor gaan.
Hopelijk kan ik binnenkort weer genieten van de prachtige dingen die jij maakt in Vintage stijl. Je bent een kanjer!

Berdien; Jou ga ik morgen in het echt ontmoeten, eindelijk!!! We hebben heel wat afgemaild en elkaars blog bezocht. We hebben elkaar al aardig leren kennen....
Iedere keer weer krijg ik van jou een enthousiaste reactie op mijn blogberichten. Zelf ben je voor mij een bron van inspiratie, ik kijk altijd mijn ogen uit op jouw blog! Tot morgen!

Miriam; Voor jou heb ik hele grote bewondering! Het zit je niet altijd mee maar toch ben je altijd positief en opgewekt en sla je je er dapper doorheen. Bovendien maak je prachtige kaarten en heb je in het DCL DT altijd voor iedereen een woordje over.
Ik heb je op verschillende beurzen al eens mogen ontmoeten en kan niet anders concluderen; Je bent een heel bijzonder mens!!!

En nu ik deze persoonlijke boodschappen schrijf besef ik eens te meer hoe bijzonder het is dat er zulke mooie vriendschappen kunnen ontstaan door onze gezamelijke passie; SCRAPPEN.
En eigenlijk zijn er nog wel meer mensen an wie ik deze Award graag zou willen geven.....

7 opmerkingen:

M@rjan zei

Gefeliciteer Ellen,leuk hoor, die blogawards!

Tja... ik herken dat... dat je dat zo graag aan veel meer blogvriendinnen zou willen geven. Maar er moet iets door te geven bljven en de twee meiden die je noemt zijn het zeker waard!

Veel plezier morgen! :)

Groetjes, Marjan

Anoniem zei

Bedankt Ellen !!!! Wat super lief van je !!! We hebben inderdaad al heel wat gemaild ! Je hebt me zelfs door een hele moeilijke tijd heen gesleept, zonder dat we elkaar ooit ontmoet hadden en dat gaat morgen gebeuren !!!!! Heel bijzonder zoals een vriendschap op deze manier ontstaat !
Tot morgen !!!!
Groetjes Berdien

Monique/bloem zei

Zo leuk om deze award bij zoveel mensen te zien, geeft maar weer eens aan hoe leuk het bloggen en scrappen is en hoeveel vriendschappen - hoe klein soms ook- erdoor ontstaan. Jij ook gefeliciteerd met je award, jij hebt hem ook verdiend!!
Ik wens je een leuke dag toe morgen, leuk dat jij en Berdien elkaar gaan ontmoeten!

Romy zei

Van harte gefeliciteerd met je award. Je hebt deze echt dubbel en dwars verdiend!

Dora zei

gefeliciteerd, en helemaal terrecht!

miriam zei

Gefeliciteerd ellen je hebt hem zeker dik verdiend .
Je laat me wel blozen hier achter mijn pc ,wat een lieve woorden die je over me geschreven hebt.Dank je wel.

Ik ga hem zo even plaatsen op mijn blog

Martha zei

Gefeliciteerd Ellen.
En heel erg bedankt voor deze award! Het is zo geweldig dat we elkaar zomaar via een blog en dezelfde hobby leren kennen. Waar het internet al niet goed voor is :) Ik ben inderdaad erg weinig (lees niet) aan het knutselen en bloggen, maar dat komt zeker wel weer. Andere dingen gaan nu even voor. Maar ik zal deze award zeker op mijn blog plaatsen!
Groetjes,
Martha