maandag 30 november 2009

Sinterklaaskadootje.....

Vorige week geen tijd gehad om de schets van Get Sketchy te maken en daar baalde ik best wel van. Dus ik dacht deze week maar vroeg te beginnen anders schiet het er door de Sinterklaas drukte misschien weer bij in. Omdat ik nog zoveel kleine pakjes moet maken voor het feest van zaterdag heb ik het nuttige maar met het aangename verenigd en heb ik de schets gebruikt voor een kadooverpakking, gevuld met kersenbonbons.....



Voor deze verpakking heb ik de schets een kwartslag gedraaid. Het doorkijkvenster en de flap heb ik uitgestansd met een nestabilitie. De border heb ik gemaakt met mijn nieuwe Martha Steward deeper edge pons. Wat een geniaal ding zeg!
Het stempel afdrukje heb ik ingekleurd met Copic Markers. Het is mijn allereerste ingekleurde afdruk met deze stiften. Voorheen kleurde ik ze met Derwent potloden of distress inkt. Het inkleuren met Copics vergt wel even wat oefening maar is wel erg leuk om te doen en het resultaat is weer heel anders dan met potlood of inkt.

zaterdag 28 november 2009

Dutch Card Lovers #26; Happy Holidays.....

Op het Dutch Card Lovers Blog staat alweer een nieuwe schets, nummer 26!
Patricia heeft deze week de schets gemaakt. En het DT heeft weer haar uiterste best gedaan om mooie voorbeelden te maken, neem snel een kijkje HIER.....
Vanwege de sinterklaas drukte heb je deze keer 2 weken de tijd om mee te doen....

Schets Patricia:


En dit is mijn uitwerking van de schets....

vrijdag 27 november 2009

Card Patterns #42; Holiday Cheer....

Zoals beloofd toch nog een kaartje voor een challenge deze week. Aan de hand van de schets van Card Patterns heb ik deze kaart gemaakt.
Met een ronde Cling stempel van Hero Arts heb ik de cirkels gestempeld op boekpapier en bewerkt met clear embossing poeder. De flower heb ik zelf gemaakt, ook met lagen boekpapier om zo in dezelfde stijl te blijven. Het hert is van Basic Grey chipboard nagetekend.



Schets CP#42:

The coolest thing ever......

Kijk maar eens naar dit optreden van de Black Eyed Peas in Chicaco.
Ik krijg er steeds weer kriebels van!
Wat moet dat een enorme kick geven om voor zo'n publiek op te treden.....

donderdag 26 november 2009

Een Award, een FAB 5 en een TOP 6 notering....

Deze week is een drukke week geweest en ik heb weinig tijd gehad om kaarten te maken of om aan challenges mee te doen helaas! Nog geen kaarten om te laten zien dus maar hopelijk heb ik morgen nog tijd voor wat creatieve uitspattingen....



Vorige week zondag behaalde ik een plaatsje in de FAB 5 van 2S4Y en maandag zat ik in de TOP 6 van Card Patterns. En daar ben ik natuurlijk best wel trots op....

Vandaag kreeg ik van Petra de volgende Award. Heel erg bedankt Petra!



Aan deze award zijn wel wat regeltjes verbonden.

1-Plaats deze award op je blog.
2-Plaats een bedankje en een link naar degenen die je deze award heeft gegeven.
3-Vertel 7 dingen over jezelf die wij niet weten.
4-Geef deze award door aan 7 bloggers die het volgens jou verdienen.
5-Plaats een link naar deze 7 bloggers.
6-Laat deze 7 bloggers weten dat ze een award van je hebben gekregen.

En dan nu de 7 dingen over mij.

1. Ik ben zo verslaafd aan scrappen dat ik zelfs mijn hele scrap-hebben en houwen mee zeul op vakantie, ik smokkel steeds wat de caravan in en verstop in alle kastjes mijn spulletjes zodat het niet opvalt hoeveel ik meeneem (sttt, niet verder vertellen hoor!)
2. Scrappen is niet mijn enige verslaving; wat denk je van zoetigheid: chocolade, spekjes, drop..... en dan komen we gelijk bij punt 4:
3. Ik ben te zwaar (hoe zou dat nou komen?) en neem mezelf al heel lang voor om af te vallen maar ik wil er al die lekkere zoetigheid niet voor laten staan.
Het is net als stoppen met roken, het idee dat ik nooit meer van die lekkere snoepjes kan eten maakt dat ik maar niet kan beginnen.
4. Ik ben een ontzettende perfectionist in alles wat ik doe, da's vooral lastig voor mezelf want ik doe het liefst alles zelf en op mijn manier.
5. Als ik in een scrapwinkel rondloop ben ik de eerste uren niet of nauwelijks aanspreekbaar (Martha kan het weten) omdat ik zo opga in al dat moois.
6. Ik hou absoluut niet van de herfst en de winter, heb een hekel aan kou en nattigheid, ga ook nooit op wintersport (Brrrr) maar zit liever in verre oosterse oorden.
7. Ik kan geen dag zonder computer, ben vooral verslaafd aan het bekijken van blogs. Ik vind het geweldig als mensen berichtjes achterlaten op mijn blog en ben heel blij met de vriendschappen die daardoor ontstaan zijn.

Het is altijd weer erg moeilijk om te kiezen aan wie ik een Award ga doorgeven en velen zullen deze Award ook al hebben dus ik geef hem aan iedereen die mijn Blog bezoekt en deze Award nog niet heeft.

zaterdag 21 november 2009

2 Sketches 4 You Challenge, Laura 39; Best Wishes Ever en een nieuwe challenge van Dutch Card Lovers....

Gisteren ben ik begonnen aan de schets van Laura van 2S4Y. Ik had er deze week nog geen tijd voor gehad maar vond hem te leuk om te laten liggen. Toen ik de schets zag had ik eigenlijk al direct een idee in mijn hoofd voor een "kadokaart". In deze dubbelgevouwen kaart die aan de bovenkant sluit zit een zakje zachte mintkussentjes.
Het papier is van Basic Grey Wassail, de stempels van Inkadinkado. Op de hulstblaadjes heb ik kleine pearls geplakt van Kaiserkraft.



Schets Laura #39:



En het is zaterdag........ dus natuurlijk deze week weer een nieuwe schets op het blog van Dutch Card Lovers!!!
De schets van deze week is van de hand van Wendy. Ze heeft de schets gemaakt in Paint en ik kan niet anders zeggen dan dat dat heel goed gelukt is! Een multifunctionele schets met vele mogelijkheden, kijk maar eens Hier wat de DT leden ervan gemaakt hebben.

En dit is mijn uitwerking. Ik heb de October Afternoon kerstserie van vorig jaar gebruikt, ik blijf de kleurencombinatie erg mooi vinden!



Schets DCL #25:

woensdag 18 november 2009

Get Sketchy #14; Warm Winter Wishes en Card Patterns #41; Wishing you a merry MERRY Christmas.

Twee kerstkaartjes gemaakt met de kerstserie van We R Memory Keepers; White Out Collection van vorig jaar. Heerlijke frisse kleuren. De stempels zijn van Hero Arts.
De bloemetjes zijn gemaakt met de Slice, de hulstblaadjes heb ik uit groen cardstock geknipt. De witte ijskristal (Making Memories) heb ik in tweeën geknipt en onder de cirkels geplakt.

Deze kaart is gemaakt naar de schets van Get Sketchy.


Schets GS #41:


Deze kaart is gemaakt naar de schets van Card Patterns.


Schets CP #41:

zaterdag 14 november 2009

Dutch Card Lovers #24; Merry Christmas

De nieuwe schets op het blog van Dutch Card Lovers is deze week van Rosalien.
Voor mij was het deze week al de derde en tevens laatste week als Guest Designer bij DCL. Maar gelukkig houdt het voor mij hierna niet op want vanaf nu zit ik in het Design Team van Dutch Card Lovers. Ik vond de schets van Rosalien echt een super gave schets met veel mogelijkheden. Kijk HIER maar eens naar de kaarten die gemaakt zijn door het Design Team.

Ik heb voor deze kaart de kerstserie van Fancy Pants gebruikt. Het is een beetje moeilijk te zien omdat het een frosted Clear Card is maar achter de gestempelde ijskristal (Bo Bunny) zit op de achter-binnenkant van de kaart nog een schaduw-ijskristal.....





Schets DCL #24:

vrijdag 13 november 2009

Birthday Girl......

Vanmiddag even een verjaardagskaartje gemaakt voor Ingrid. Ik las op haar blog dat ze morgen jarig is. Voor deze kaart heb ik de schets van 2S4Y gebruikt. Het papier is van Bo Bunny, de stempel is van Just Rite.

donderdag 12 november 2009

TOOT, TOOT...........



Vanmiddag zag ik tot mijn grote verrassing en blijdschap dat ik samen met Anja, Miriam, Marianne en Yvon gekozen ben in het Design Team van Dutch Card Lovers.
Rosalien, Sandra, Patricia en Wendy, ik vind het geweldig dat ik jullie DT mag versterken en ik verheug me reuze op de samenwerking.......

maandag 9 november 2009

Life is a journey....

Bij het zien van de nieuwe schets van Card Patterns had ik gelijk al een idee in mijn hoofd. Voor deze kaart heb ik de Flutter Butter serie van Bo Bunny gebruikt. De cirkel heb ik zelf gemaakt; half gestempeld en half geknipt met de bijbehorende stempels van dezelfde serie waar ook de vlinder en de swirls in zitten.

zaterdag 7 november 2009

BRRRR....Baby it's cold outside!

Joehoe, een TOP 5 nominatie voor mijn kaart van Get Sketchy van vorige week!



Op het blog van Get Sketchy staat weer een nieuwe schets en ik kan je zeggen dat het een enorme uitdaging was! Een lastige schets, maar dat maakt de uitdaging des te groter!!!
Het idee van de ijskristal in het midden heb ik van Friday Sketchers. Dus ik zend deze kaart tevens in voor de challenge van Friday Sketchers deze week.

vrijdag 6 november 2009

Love......

Op het challenge blog van 2S4Y staat weer een leuke schets van Laura deze week. Ik heb voor deze kaart de serie Persuasion van Bo Bunny gebruikt, heerlijk zachte kleurtjes in wit, roze, blauw en groen met een beetje rood en bruin zodat het niet te flets is. Het hart heb ik uitgesneden met de Slice (Basic 1).

woensdag 4 november 2009

DT Call voor Dutch Card Lovers............

De afgelopen weken heb ik al even mogen snuffelen aan het Design Team-schap omdat ik 3 weken als Guest Designer aan de slag mocht bij Dutch Card Lovers. En ik moet zeggen het is leuk!!!!
Vandaar dat ik met deze kaarten ook een kansje waag. Toen ik de eerste kaart af had kreeg ik gelijk nieuwe ideeen voor nog een kaart. Uiteindelijk kon ik niet meer kiezen welke kaart ik in zou sturen voor de DT Call........
Ik stuur ze gewoon allebei in ;-)



dinsdag 3 november 2009

Twee kaartjes om te laten zien.......

Vorige week heb ik deze kaarten gemaakt voor de DT call van 2S4Y. De eerste kaart is naar aanleiding van de schets van Kazan. Hiervoor heb ik Bo Bunny dessinpapier gebruikt en de bijbehorende stempelset.



De tweede kaart is naar aanleiding van de schets van Laura en hiervoor heb ik de kerstserie van Making Memories gebruikt, de kerstboomstempel is van Blonde Moments.

zondag 1 november 2009

Wat vinden jullie hier van.............??????

.








Charlotte wel nooit poseren voor een foto!
Meestal moet ik bidden en smeken of hard achter haar aanlopen om een kiekje te kunnen schieten.
Deze twee foto's heeft ze zelf gemaakt met de webcam op haar laptop.
Zijn het geen plaatjes????
Daar kan ik niet tegenop met mijn camera.......

Good Cheer en een herfstkaartje.

Slecht weer vandaag dus lekker tijd gehad voor twee kaarten.
De eerste kaart is naar aanleiding van een schets van Get Sketchy. Een leuke en niet zo moeilijke schets dit keer. Het papier is van Fancy Pants.



De tweede kaart is naar aanleiding van de schets van Card Patterns. Het papier is van Scenic Route en het "aangeklede" stempeltje van Magnolia. Dit is mijn favoriete kerststempeltje van vorig jaar. Ik vind die giegelende Tilda zo schattig.