vrijdag 30 januari 2009

2Sketches4You; Laura#18 en Bonus schets

Voor de verjaardag van mijn vriendin heb ik een kaart gemaakt en de schets van 2S4Y van Laura gebruikt. En ik vond de bonus schets van Rae ook erg leuk dus die heb ik van de restjes gemaakt.

Laura 18;



Bonus schets van Rae;

woensdag 28 januari 2009

3 workshopkaarten van Tiets

Ik liep een beetje achter met de kaarten van de online workshop van Kaarten maken met Tiets. Maar hier zijn de kaarten van de laatste 3 workshops.


maandag 26 januari 2009

Online crop Dolls & Decorations

Op het forum van Dolls&Decorations was dit weekend de 3de online crop, georganiseerd door Ingrid.
Het was een super leuke crop met vier verschillende opdrachten voor kaarten.

Challenge 1; gebruik alleen cardstock


Challenge 2; maak een Valentijns kaart


Challenge 3; maak een voorjaarskaart en gebruik lint, een bloem en de kleur groen.


Challenge 4 was een kado enveloppe. Hier ben ik helaas niet meer aan toegekomen maar ik hoop hem deze week nog te kunnen maken.
En als klap op de vuurpijl won ik een RAK!!!! Ingrid bedankt!

vrijdag 23 januari 2009

2Sketches4You Challenge; Kazan 18

Deze week stond er weer een hele leuke schets op het blog van 2S4Y en de uitwerkingen van het DT waren weer prachtig. Dit is wat ik ervan gemaakt heb. Het is tevens mijn inzending voor de ronde Chinese Fluistering December van het Scrapfever Forum.

This week there was a nice sketch on the blog 2S4Y and the cards from the DT were really beautiful. This is what I did on this sketch. It is also my submission for the December round of Chinese whispers on Scrapfever Forum.



Schets Kazan 18:

dinsdag 20 januari 2009

Een award!!

Super! Ik heb een nieuwe Award gekregen van Jolanda! Bedankt meid, ik ben er erg blij mee! Een beetje aanmoediging is altijd fijn. Een blog is pas echt leuk als anderen het bezoeken en reacties achterlaten.




De spelregels zijn als volgt:
1). Post a link of the person who gave you this award.
2). Nominate 5 other people and give a link to their sites
3). Let your nominators know that they got an award from you.
4). Put a logo of the award on the blog.

Het is zo moeilijk om 5 andere bloggers te kiezen want iedereen kan af en toe wel wat aanmoediging gebruiken.Ik heb blogs uitgezocht die ik nog niet zo lang geleden "ontdekt" heb. Sommige van deze meiden scrappen al jaren, anderen nog niet zo lang maar hopelijk waarderen jullie net als ik deze aanmoedigings-award om met je blog door te gaan.
Daarom nomineer ik:

Martha
Jeanet
Marga
Jenine
Angelique

donderdag 15 januari 2009

Online scrapkaart

Afgelopen dinsdag was er weer een online scrapkaart workshop van Tiets.

woensdag 14 januari 2009

Challenge 2Sketches4You en Card-a-licious #9; twee in één

Voor de Challenge van 2S4Y heb ik deze kaart gemaakt volgens schets 17 van Laura. Voor de Challenge van Card-a-licious was de opdracht een 'for you' kaart met gebruik van letter stickers en de kleur groen.
Ik krijg er zelf helemaal een lente gevoel van!

For the Challenge of 2S4Y I've made this card by sketch 17 of Laura. For the Challenge of Card-a-licious the order was a 'for you' card using letter stickers and the color green.
I get a completely "spring-feeling"!



Laura#17

zondag 11 januari 2009

Online workshopkaart Just for You

Op 5 januari was er weer een online workshop op de club Kaarten maken met Tiets. Ik ben er vandaag pas aan toegekomen, hier is het eindresultaat van wat restjes Basic Grey en mijn nieuwe Magnolia stempel.

vrijdag 9 januari 2009

2Sketches4You Challenge; 4U

It remains one of my favorites, these papers of Basic Grey. And I had some leftovers so here is my 4U for the Challenge of 2S4Y (Kazan's sketch 17). Very beautiful sketch that I'm gonna use some more times. And the best part of joining the 2S4Y Challenge, are the comments that are posted on my submission. They come from all over the world. Thanks for all those comments, I appreciate it very much! That is why this card 4U is for you all......

Het blijft één van mijn favorieten, dit papier van Basic Grey. En ik had er nog wat restjes van liggen dus hier is mijn 4U voor de Challenge van 2S4Y naar schets 17 van Kazan. Heel leuke schets die ik zeker nog vaker ga gebruiken.
En het leukste van meedoen met de 2S4Y Challenge zijn de reacties die er gepost worden op mijn inzending. Ze komen van over de hele wereld. Bedankt voor al die reacties, ik waardeer ze zeer! Daarom dit kaartje 4U voor jullie allemaal......


Kazan#17;

zaterdag 3 januari 2009

2 Sketches 4 You Challenge

Voor de challenge van 2S4Y heb ik het nieuwe papier van Basic Grey (Bittersweet) gebruikt en Laura's sketch 16 natuurlijk.....

Laura's sketch#16

vrijdag 2 januari 2009

Our Creative Corner en Sketch Saturday Challenges

Voor de challenge van Our Creative Corner was de opdracht; "add something clear". Ik heb de kaart op een transparant gemaakt en een clear button toegevoegd. Ik heb schets #15 van Sketch Saturday gebruikt. De challenge van SS was "Your Choice"; gebruik je favoriete oude schets.
Papier; K and Company - Lotus, transparant.


Schets #15 SS