zondag 31 mei 2009

2 Challenges in 1; Use It #12 en Card-a-licious #22

De Challenge voor Card-a-licious #22 was use some sort of stitching, flowers and stars.
De Challenge voor Use It #12 van Patti West was;
1) Use some old chipboard
2) Use buttons
3) Tear some paper.
4) Optional: Stitch.
5) Have fun!!


Voor deze kaart heb ik een restje ribbelkarton genomen als chipboard onder It's your birthday. De bloem is een stempel van Hero Arts. De rode ster heb ik geembossed met de Cuttlebug. Het papier is van Making memories en Basic Grey.

vrijdag 29 mei 2009

Cuttlebug Be Inspired #33 en CPS #117; 2 Challenges in 1

Voor de Be Inspired Challenge #33 van het Cuttlebug Challenge Blog was de opdracht een Monogram kaart. Een monogram is een ineenvlechting van beginletters van een naam. De E en R op de kaart zijn mijn initialen.
Voor de kaart heb ik de schets #117 van CPS gebruikt. Ik heb wel één en ander toegevoegd maar de basis is volgens mij nog wel te herkennen.
Ik heb een restje Basic Grey gebruikt, Kraft papier, Crate Paper en stempels van Hero Arts (Scallop cirkel, bloem, tekst). De cirkels heb ik gestansd met de Nestabilities in de Cuttlebug.


Schets CPS #117:

donderdag 28 mei 2009

2 Sketches 4 You Challenge Kazan 27; Wishing you a beautiful day...

Weer een verjaardagskaartje klaar voor de maand juni....
Voor deze kaart heb ik papier van Chatterbox gebruikt, een stempeltje van Magnolia en wat dewdrops, prachtige glazen druppeltjes. De kaart is gemaakt naar de schets van Kazan van 2S4Y.



Schets Kazan #27:

maandag 25 mei 2009

Card Patterns #16; HB2U

Omdat er in juni weer een aantal vriendinnen jarig zijn heb ik alvast een verjaardagskaartje gemaakt. Deze kaart is naar aanleiding van de schets op Card Patterns. Het papier is van Bella Boulevard en Imaginisce en de stempel met muzieknoten van Artemio, afgelopen weekend gekocht op de beurs in Rijswijk. En het taartje is van het nieuwe papier van Kaiser Kraft.


Schets #16:

zondag 24 mei 2009

Cuttlebug Be Inspired #32 en Caardvarks Shape-up: 2 in 1

Twee challenges, één kaart....
Voor de Be Inspired #32 Challenge van het CBC blog en voor de Shape-up Challenge van Caardvarks heb ik deze ronde kaart gemaakt. Helaas heb ik geen harten- en vlinder die-cuts van Cuttlebug maar wel één van Spellbinders Nestabilities (ik gebruik wel de Cuttlebug om hem te stanzen) en de andere vlinder is uitgesneden met de Cricut (Home Accents).
En deze kaart is voor een vriendin wiens verjaardag ik helemaal vergeten ben, vandaag de SORRY. Sorry Jeannette, hij komt zo snel mogelijk jouw kant op, ik heb er extra mijn best op gedaan ;-)

vrijdag 22 mei 2009

Challenge Use It #11

Op het Challenge blog van Use It staat deze week een hele leuke Challenge van Ingrid Danvers. Zij was de winnaar van Challenge 9 en mocht nu zelf een Challenge bedenken. En dat is Ingrid wel toevertrouwd....

De Challenge is;
1.Size: square card (use a square card base)
2.Theme: Summer (use bright colors and a summerish sentiment)
3.Embellishments: use a flower(s), ribbon, pin(s) and twine
4.Tools: Punches (use your punch(es))

Voor deze kaart heb ik My Mind's Eye papier gebruikt omdat dat qua zomerse uitstraling veruit mijn favoriete papier is.

2Sketches4You Challenge; Laura #26

Toen ik de nieuwe schets zag op het blog van 2S4Y deze week dacht ik direct aan mijn nog ongebruikte papiertjes van SEI (Mimosa) en een clear stamp van Hero Arts die ik ook nog steeds wilde uitproberen. Deze clear stamp heb ik met 2 kleuren stempelinkt geinkt zodat hij perfect bij het papier past.....



Schets Laura #26:

maandag 18 mei 2009

Card Patterns #15; Thanks

Deze week weer een geweldige schets van Card Patterns. Voor deze kaart heb ik My Mind's Eye gebruikt. De gelayerde bloem bestaat uit prima flowers maar de onderste laag heb ik gestempeld en geknipt uit papier.



Schets #15:

vrijdag 15 mei 2009

2 Sketches 4 You Challenge Kazan 26 en Caardvarks Don't quote me, but....

De Challenge Don't quote me, but... op het blog van Caardvarks was een kaart met Quote. Hiervoor heb ik schets 26 van Kazan van 2S4Y gebruikt. Een 2 in 1 challenge dus....
Ik heb wat oude restjes Chatterbox papier gebruikt en voor de quote een stempel van O'Scrap. De bloem is gemaakt van een aantal cirkels die met een distresser zijn bewerkt.



Schets Kazan 26:

woensdag 13 mei 2009

Card Patterns #14; Happy Birthday

Weer een nieuwe schets op het blog van Card Patterns, een moeilijke deze keer!! Ik heb er behoorlijk mee gestoeid.....



Schets #14

Cuttlebug - Be inspired #31 & Creatively Yours Spotlight Sunday-Custom gift Bags deel 2

Op het Cuttlebug Challenge Blog stond zondag een Gift Bag Challenge. De Gift Bag die ik voor mijn moeder heb gemaakt staat in een eerdere post.
Deze Gift Bags heb ik voor mijn nichtjes gemaakt als Welkom Thuis na hun vakantie.
In de zakjes zitten spekjes. Ze waren er erg blij mee.....
Ik stuur ze tevens in voor de Cuttlebug Be Inspired #31 van het Cuttlebug Challenge Blog waarbij de Challenge bestaat uit een 3D object.


dinsdag 12 mei 2009

Een award.........voor alle lezers!

Deze award heb ik gekregen van Ylona.
Dankjewel Ylona, ik ben erg blij met deze award!



"Friends... comes with the following description te be added & passed along: "These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in selfaggrandizement. Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated." It also says: "Please give more attention to theses writers. Deliver this award to eight bloggers who must choose eight more and include this cleverly-written text into the body of their award."

Ik geef deze Award door aan al mijn "blogvriendinnen" omdat ze vaak lieve berichtjes achterlaten op mijn blog en omdat ik op hun blogs vaak heel veel inspiratie opdoe!!! Dus voor alle lezers van mijn blog......

zondag 10 mei 2009

Creatively Yours Spotlight Sunday-Custom gift Bags

Op het Cuttlebug Challenge Blog stond vandaag een Gift Bag Challenge.
Deze Gift Bag heb ik voor mijn moeder gemaakt voor Moederdag. Het is een box Quality Street. Daar was mijn moeder vroeger al zo dol op. Papier is van K&Company uit de Valentijnserie maar ook prima te gebruiken voor Moederdag....

Nogmaals Cuttlebug Be Inspired #30

Gisteren liep ik tegen zo'n mooi kantje aan dat ik gelijk zin had om er mee aan de slag te gaan. En omdat kantjes bij uitstek geschikt zijn voor trouwkaarten heb ik een tweede kaart gemaakt voor Be Inspired #30 van het Cuttlebug Challenge Blog.

vrijdag 8 mei 2009

2Sketches4You Challenge, Laura 25; Welkom thuis

Omdat mijn oom al 11 weken in het ziekenhuis ligt en hopelijk binnenkort naar huis mag heb ik alvast een Welkom Thuis kaartje gemaakt.
Hiervoor heb ik de schets van Laura van het Challenge Blog 2S4Y gebruikt. Het papier is uit de Bella Bella serie van My Mind's Eye. Qua kleur een erg mooie serie voor mannenkaarten.



Schets Laura #25:

dinsdag 5 mei 2009

Card Patterns #13 en Cuttlebug Be Inspired Challenge #30

Op het Cuttlebug Challenge Blogspot staat Be Inspired #30 in het teken van "Wedding presents".
Ik heb een huwelijkskaart gemaakt volgens de schets op het blog van Card Patterns.
Ik heb de kaart in neutrale tinten gehouden dus in het wit en ecru.....
De basis van de bloem is een Hero Arts stempel die ik bewerkt heb met wit embossingpoeder.



Schets #13:

maandag 4 mei 2009

Card-a-licious #21 en Card Patterns #12; Thanks

Weer een nieuwe Challenge van Card-a-licious deze week.
De uitdaging is gebruik bruin, roze en iets met scallopvorm.

Voor deze kaart heb ik de schets van Card Patterns#12 gebruikt en papier van The PaperLoft. Een heel mooie serie in bruin en roze.
Voor de bloemen heb ik eerst op donkerbruin bloemen gestempeld en roze embossingpoeder gebruikt en daarop heb ik bloemen gelegd die ik uit het papier heb geknipt en ik heb ze afgewerkt met een doorzichtig knoopje en een scrappersflosje.



Schets #12:

zondag 3 mei 2009

Door hanger: Relax

Nog een project voor het SPA WEEKEND op het blog van Cuttlebug Challenges: een RELAX Door hanger naar aanleiding van Luxurious Relaxation by Peggy, Jenn K & Mrs J.
Ik heb de sanding techniek gebruikt van Jennifer Mcguire. Op haar blog staat een tutorial over sandig, met video, leuk om eens te bekijken.

Organza Flower by Christine Penaflor

Op het blog van Cuttlebug Challenges is het dit weekend "SPA WEEKEND". En hier staat een hele gave Organza Flower Tutorial van Christine Penaflor op.
Ik heb het vanmorgen geprobeerd maar het was nog niet zo makkelijk, de stof deed niet precies wat ik wilde ;-)
Om het geheel af te maken heb ik een stoffen bloem bewerkt met Gesso en bespoten met Glimmer Mist, vervolgens de organza flowers erop gelegd en bovenop een roosje.

vrijdag 1 mei 2009

ABC van Thailand; deel 1

Ik doe dit jaar mee aan de Challenge 2009 op het forum van Scrapfever. Deze Challenge is een ABC waarbij er iedere 2 weken een nieuwe letter op het forum komt om te scrappen. Zo heb je aan het einde van het jaar een compleet ABC gescrapt. Mijn ABC gaat over Thailand, waar we in 2006 en 2008 zijn geweest. Een mooie gelegenheid om al die overgebleven foto's eens op te scrappen..... Ik heb gekozen voor het formaat 15x30cm, een mooi formaat voor één of twee foto's of foto's in een klein formaat.

Hier deel 1: