woensdag 29 april 2009

2 Sketches 4 You Challenge Kazan 25 en Cuttlebug Challenge Blog; Love you Mam

Voor het Challenge Blog 2S4Y en de Cuttlebug Challenges heb ik een Moederdag kaart gemaakt en de schets van 2S4Y gebruikt. Eigenlijk staat er een grote ster op de schets maar ik heb helemaal niets met sterren dus ik heb er maar mijn eigen draai aan gegeven.....



Schets Kazan #25:

zondag 26 april 2009

Card-a-licious #20: HB2U

Op het Challenge blog Card-a-licious stond deze week een uitdaging voor een Happy Birthday kaart: gebruik blauw, groen en cirkels. En dit is wat ik ervan gemaakt heb.....
Ik heb de bonus schets van Ewonne van 2S4Y gebruikt. De basis is een Clear Card. Ik heb een restje Scenic Route gebruikt en met een achtergrond stempel en de cuttlebug de cirkel gemaakt waar HB2U in staat.
De bloem heb ik met verschillende papieren bloemen gelayered.



Bonus schets Ewonne:

Kaarten Challenge april: Scrappersanonimous forum

Op het forum van ScrappersAnonimous stond deze maand weer een kaartenchallenge. De opdracht was maak een "Lente" kaart naar aanleiding van de schets.
Helaas was ik net te laat om mee te doen met de challenge maar hier is de kaart....



Schets:

zaterdag 25 april 2009

Challenge CPS #112: HB2U

Op de valreep nog een Happy Birthday kaartje voor Challenge 112 van het CPS blog.
Ik heb de roze papiertjes uit de nieuwste series van Cosmo Cricket gebruikt en mijn flower clear stamps van Hero Arts.



Schets #112:

2Sketches4You Challenge, Laura 24; Happy Birthday

Deze week niet genoeg tijd gehad om ook nog de bonus schets van Ewonne te maken die op het blog van 2S4Y staat. Hopelijk komt het er dit weekend nog van want hij is helemaal geweldig, net als de schets van Laura trouwens. Voor deze kaart heb ik Marrakesch van Basic Grey gebruikt. Ik ben helemaal weg van de blauw/groen combinatie uit deze serie. Wat een prachtig papier!



Schets Laura#24:

woensdag 22 april 2009

Card Patterns #11; Thanks

Weer een nieuwe schets op het blog van Card Patterns, de elfde alweer!
Op één na heb ik ze allemaal gemaakt en ze zijn telkens weer geweldig.
Hier heb ik gebruik gemaakt van een restje bruin ribbelkarton wat ik met een witte paintdabber heb bewerkt en wat Basic Grey papier. Het label heb ik gesneden met de cricut (Story Book), evenals de tekst Thanks (Don Juan).



Schets #11:

woensdag 15 april 2009

2 Sketches 4 You Challenge Kazan 24; It's your day

Een nieuwe week, een nieuwe schets op het blog van 2S4Y. En wat voor één..... Super leuke schets van Kazan om te maken en naar mijn idee heel geschikt voor een kaart met papier van Making Memories.
De ondergrond heb ik geembossed met de Cuttlebug en er toen hele kleine kraaltjes opgenaaid.



Schets Kazan #24:

maandag 13 april 2009

Card Patterns #10 en opnieuw in de FAB 5 (2S4Y)

Tot mijn grote verrassing zag ik gisterenavond dat ik opnieuw gekozen was in de Fabulous 5 van het Challenge Blog 2S4Y. En oh, daar ben ik zo trots op.......!

Omdat ik vandaag, op tweede paasdag, niet hoefde te werken heb ik de schets voor Card Patterns eens een keer ruim op tijd af kunnen maken (normaal komt het meestal op de laatste dag aan).
Ik heb er wel even mee gestoeid en het één en ander geprobeerd maar niet tot tevredenheid, totdat ik mijn oude blokje SEI papier in de handen kreeg......



Schets #10:

zondag 12 april 2009

Inspirational Card Sketches #11

Ik vond een leuke schets op het blog van ICS, een uitstekende gelegenheid om mijn nieuwe papiertjes van We R Memory Keepers uit te proberen....


vrijdag 10 april 2009

2Sketches4You Challenge; Laura 23

Met de nieuwste papiertjes van SEI heb ik een kaart gemaakt volgens de schets van Laura van het Challenge Blog 2S4Y.
Bij deze lijn heb ik ook stempels gekocht en ik ben helemaal weg van de swirl die daarbij zit. Ik heb de swirl en ook de bloem bewerkt met embossingpoeder zodat ze helemaal bij het glimmende dessinpapier passen.



Schets Laura 23:

donderdag 9 april 2009

Card Patterns #9; Baby BOY

Voor deze Baby BOY kaart heb ik een clear card, papier van Making Memories en de schets van Card Patterns #9 gebruikt. De kaart is bedoeld voor een pasgeboren achterneeftje.



Schets #9:

woensdag 8 april 2009

CPS #110

Een prachtige schets op het blog van CPS. Het papier is van Sei en de stitching is alá Peet.


Schets #110:

Cadeautjes voor de pasen

Het is bijna pasen en a.s. zondag gaan we met de familie op bezoek bij mijn zusje.
Natuurlijk is het altijd leuk om iets mee te nemen voor de gastvrouw en dus heb ik even wat blogs afgespeurd naar ideetjes.....
Op het blog van Bibbis Dillerier uit Noorwegen zag ik zo'n leuk idee voor de pasen. Een gekleurd eierdoosje, prachtig versierd! Ik heb er gelijk ook maar één voor mijn moeder gemaakt en de doosjes gevuld met chocolade eitjes.



woensdag 1 april 2009

Challenge Caardvarks

Op het blog van Caardvarks stond een hele leuke uitdaging: maak een kaart volgens de schets en gebruik een stempel. Ik heb een achtergrond stempel gebruikt uit de nieuwe collectie van Hero Arts en ook de daarbij behorende stempelinkt, de vlindertjes zijn van Inkadinkado en natuurlijk mijn favorite Cuttlebug (ik zou niet weten wat ik zonder moet)en Nestibilities.



Schets: